Aura en Erotiek - Alles van het MARNEGEBIED

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aura en Erotiek

Esoterie

Marnegebied - Aura en erotiek, zin of onzin? Bepaal het zelf!
Rood: activiteit, extravert,avontuurlijk, beweging, nervositeit, emotionaliteit, impulsief, dynamiek.
Lichtrood: enthousiasme, vreugde, seksualiteit, gevoeligheid, dominantie, vastberadenheid,zeer erotisch.
Donkerrood: daadkracht, sterke wil, mannelijkheid, ergernis, leidersnatuur,moed, eigenwijs.
Oranje: creativiteit, actieve intelligentie,zelfverzekerdheid, levenslust, warmte, openheid, ambitie.
Oranje-Geel: scherp verstand, speels, zelfbewustzijn, ambitie, humor, vrijheid.
Geel: spontaniteit, intellect en verstand, organisatietalent, ego, sociale vaardigheden, originaliteit.
Geel-Groen: communicatie, sympathie, medegevoel, toekomstgericht, opgewekt.
Groen: communicatie, betrokkenheid, groei, verandering, overgave, rust, liefde, zorgzaamheid.
Blauw: introvert, rust, verdieping, afstandelijkheid, stijl, waarheid, toewijding, stabiliteit, perfectionisme.
Lichtblauw: toewijding aan idealen, zachtheid, incasseringsvermogen, mededogen, helderheid.
Indigo: genezende eigenschappen, goedheid, geslotenheid, serieusheid, voorzichtigheid.
Lila: mystiek, magie, diepzinnigheid, tolerantie, artistiek, fijngevoeligheid, expressief.
Roze: sensibiliteit, emotionaliteit, vrouwelijkheid, onvoorwaardelijke liefde, tederheid, sentimentaliteit
Violet: intuïtie, kunst, creativiteit, inzicht, geloof, fantasie, gereserveerdheid, spiritualiteit, wijsheid, eenzaamheid.

 

Rood: Een persoon met veel rood in het aura is gewoonlijk dol op seks. Voor hen is seks een dierlijke, wellustige, speelse en vrolijke ontspanning. Roden hoeven niet persé verliefd te zijn om van seks te genieten, het fysieke plezier is voor hen het belangrijkst. Bovenal zijn roden gepassioneerde minnaars die niet bang zijn zich seksueel compleet te laten gaan. Rood geeft enorme energie op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Wanneer een rode geen actief seksleven heeft, kan hij die dynamische levenskracht inzetten bij andere activiteiten, zodat die passie tot uitdrukking komt in hun creativiteit, zaken en sport.

 
 

Oranje: Oranje personen houden ook van seks. Voor hen is seks een vrolijk en natuurlijke bezigheid, maar ze zijn niet zo gericht op seks als de roden. Ze houden van avontuur, opwinding en intrige, vaak zullen ze meerder partners hebben. Zij hebben een neiging tot onafhankelijkheid en voelen zich minder emotioneel gebonden.Voor hen is de spanning en de uitdaging van de jacht meer opwindend dan het werken aan een emotionele en intieme band. Vaak zijn de oranje mensen zo onafhankelijk dat ze het aangaan van een langdurige en monogame relatie beperkend en verstikkend vinden.

 
 

Geel: Mensen met overwegend geel in hun aura zijn gewoonlijk speelse, humorvolle, plezierige en wat kinderlijke types. Zij flirten graag, houden van hun vrijheid en genieten van het fysieke plezier dat seks hen geeft. Seks is voor hen als spelen, maar zij kunnen ook veel liefde en aandacht aan hun partner schenken. Omdat een geel persoon ruimte en vrijheid nodig heeft, kan een veeleisende relatie hun energiepeil omlaag halen, waardoor zij zich gevoelsmatig voor hun partner zullen afsluiten.

 
 

Groen: Wanneer groene mensen hun gevoel voor ambitie sterk nastreven en dus voor succes gaan, vragen zij van zichzelf een bovenmenselijke inspanning. Als resultaat van zulk een doelgerichtheid, zal het seksleven vaak op een tweede plan komen. Hun partners zullen zich dan ook vaak afgewezen en jaloers voelen door de betrokkenheid die een groene heeft met zijn werk en carrière. Boven alles willen de groenen graag de zaak onder controle houden. Vaak uit zich dat in dominant gedrag van macht en heldere intelligentie. Groenen hebben een sterke partner nodig die zich niet geïntimideerd zal voelen door de kracht van het groene.

 
 

Blauw: De blauwen vertegenwoordigen de zorgzaamheid in het kleurenspectrum. Zij zijn emotioneel en heel gevoelig, houden van intimiteit en zinvolle communicatie. Bovenal houden ze van een liefdevolle, ondersteunende en monogame relatie, waarin ze kunnen geven en zorgen. Zij willen liever ondersteunen dan zelf het middelpunt zijn. Zij zijn zeer warmhartig, gul, gevoelig,meevoelend en spiritueel. Blauwen moeten er meestal niet aan denken seks te hebben met iemand waarmee ze geen liefdevolle relatie hebben. Voor hen verhoogt de seks de emotionele intimiteit, nabijheid en liefde tot de partner.

 
 

Violet: Mensen met veel violet in hun energieveld hebben de neiging in een fantasiewereld vol dagdromen te leven. Zij leven in de prachtige wereld van hun magische voorstellingsvermogen. Met als resultaat dat de fysieke daad van de seks voor hen minder belangrijk is dan hun fantasieën hierover. Zij houden van een fysieke intimiteit met een liefdevolle, zorgzame partner, maar alleen als zij zich bij deze persoon veilig kunnen voelen. De partners van violette mensen moeten dan ook zeer behoedzaam en geduldig met hen omgaan, om de seksualiteit van de violette mensen aan te moedigen.

 
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu