Metalen bollen - Alles van het MARNEGEBIED

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Metalen bollen

Van Alles Wat!

Marnegebied - Metalen bollen
Mysterieus, maar waar!
3 Miljard jaar oude metalen bollen gevonden in Zuid-Africa
In Wonderstone Silver Mine, dichtbij Ottosdal, West-Transvaal (Zuid-Afrika) uit een diepe rots, zijn er honderden metalen bollen door mijnwerkers gevonden in de Precambrische lagen. Het is namelijk ook bewezen dat die bollen tussen de 2,7 a 3 miljard jaar oud zijn!! Het bestaan daarvan werd ook pas ontdekt rond 1977.

Over de laatste tientallen jaren hebben de Zuid-Afrikaanse mijnwerkers minstens 200 metalen bollen gevonden waar perfecte concentrische groeven in zitten. Eén daarvan heeft drie parallelle groeven rondom de evenaar, maar voor de rest zijn er eigenlijk maar twee soorten type metalen bollen gevonden.
Namelijk de stevige blauwe metalen bollen met witte vlekken die zo hard als staal zijn, en de holle bollen met een dunne schaal die maar een dikte van 7 mm hebben. Wanneer deze opengemaakt worden zijn ze met een soort witachtige spons materiaal gevuld en die tot verbazing uiteenvalt tot stof als het in contact komt met lucht.

De gemiddelde diameter van deze bollen zijn ongeveer tussen de 2,5 cm en 10 cm en zijn samengesteld van een nikkelstaal legering dat nooit uit zichzelf ontstaan kan zijn. Het Californisch Ruimte Instituut aan de Universiteit van Californië hebben een aantal testen gedaan om te kijken hoe perfect het evenwicht is van die mysterieuze bollen.

Maar tot verbazing van hun metende technologie konden zij de perfectie van het evenwicht niet vaststellen. En dat terwijl zij zelfs voorwerpen voor de NASA meten. Deze bollen zijn op de 1/100.000 centimeter tot grote perfectie in evenwicht. NASA heeft nog zelfs gezegd dat er geen betere technologie bestaat om deze perfecte bollen te meten, dus in conclusie, de metalen bollen kunnen nooit op deze planeet gemaakt zijn!!!

Iets of iemand is duidelijk op deze planeet geweest, lang voordat er enig primitieve mensachtige vorm hier op aarde bestond.
Voor de mensen die deze voorwerpen met hun eigen ogen willen bezichtigen, moeten dan naar het Zuid-Afrikaanse Klerksdorp Museum gaan. Zelfs de NASA was verbijsterd, volgens de info van het Museum.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu