Volg uw Eurobiljetten - Alles van het MARNEGEBIED

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Volg uw Eurobiljetten

Van Alles Wat!

Marnegebied - Volg uw Eurobiljetten

EuroBillTracker bestaat uit een internationaal team vrijwilligers dat zonder winstoogmerk als doel heeft om Euro biljetten te volgen over de hele wereld. Elke deelnemer geeft het serienummer en de locatie van elk biljet dat ze ontvangen in op EuroBillTracker.
Uit deze informatie haalt de site:

Verspreidingsinformatie: Elk Euro land heeft eigen reeksen van serienummers en op basis daarvan kunnen we verspreidingsgrafieken genereren die ons laten zien hoe de biljetten naar andere landen toe reizen.
Kijk onder het kopje 'Verspreiding' voor meer informatie.
Reisinformatie: Wanneer een biljet nogmaals wordt ingevoerd, worden de vorige gebruikers hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Deze hits kun je zien bij 'Statistieken'.
Statistieken en ranglijsten: Wie geeft de meeste biljetten in, welke landen presteren het best?
Waar zijn de biljetten op dit moment?
Euro biljetten en munten zijn sinds 1 januari 2002 in roulatie en sindsdien zijn wij de biljetten gaan volgen. De site is in het leven geroepen door Philippe Girolami (giro). Anssi Johansson (avij) assisteert sinds halverwege 2003 met het onderhouden van de site. Het vertalen van de site en vele andere taken worden uitgevoerd door een groep actieve EBT gebruikers.
Zonder hen zouden we nooit zo groot zijn geworden als we nu zijn :). Bedankt!

EuroBillTracker is op geen enkele manier verbonden met de Europese Unie, Europese Centrale Bank, Nationale banken of andere financiële instellingen. Het gebruik van EBT is volledig gratis.
Kijk voor meer informatie in het menu onder FAQ, Statistieken en Verspreiding.

Druk op onderstaande banner voor informatie en aanmelding, het is gratis!

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu